Türk Radyoloji Derneği Yönetim Kurulu’nun Radyoloji Kış Okulu adı altında başlattığı eğitim programı ile ülkemizde radyoloji eğitimi veren üniversite ve devlet hastanelerindeki radyoloji uzmanlık öğrencilerinin temel radyoloji eğitimi almaları amaçlanmaktadır. Eğitim programı çerçevesinde tüm radyoloji alanlarını kapsayan dersler düzenlenecektir.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak, bir haftalık tek kurs şeklinde yapılacak olan Kış Okulu programı, TUKMOS tarafından kabul edilen radyoloji eğitim programına uygun olarak hazırlanmıştır. Programda ek olarak, küçük gruplarla, sorun temelli, eğiticilerle katılımcıların interaktif tartışma olanağı bulacakları masa başı oturumları yer almaktadır. Kış Okulu Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Dicle tarafından hazırlanmış olan program içeriği duyuruda yer almaktadır.

Kış Okulu bu sene Antalya Voyage Belek Otel’de gerçekleşecektir.  100 kişilik kontenjanı bulunan Kış Okulu’na katılımcılar başvuru sırasına göre belirlenecektir. 15 Ocak 2017 son başvuru tarihi olarak belirlenmiştir. Uzmanlık öğrencilerinin kurs kaydı ve otel konaklamaları Türk Radyoloji Derneği tarafından karşılanacaktır. Yol masrafları kendilerine aittir.

Bu eğitim programı, birinci yılını tamamlayan ve aidat borcu olmayan TRD üyesi uzmanlık öğrencileri için düzenlenmiştir. Aidat borcu olan ve dernek üyesi olmayan uzmanlık öğrencilerinin kaydı alınmayacaktır.

KIŞ OKULU TARİHLERİ: 4-10 ŞUBAT 2017

4 Şubat (otele giriş)
5 Şubat (derslerin başlaması)
10 Şubat (derslerin bitimi ve otelden çıkış)

NOT: Otel konaklamaları double odada iki kişi konaklayacak şekilde organize edilecek ve refakatçi kabul edilmeyecektir.

Saygılarımızla, bilginize sunarız.

Türk Radyoloji Derneği Yönetim Kurulu