Değerli TRD Üyesi Uzmanlık Öğrencileri,

Türk Radyoloji Derneği Yönetim Kurulu’nun Radyoloji Kış Okulu adı altında başlattığı eğitim programı ile ülkemizde radyoloji eğitimi veren üniversite ve devlet hastanelerinde radyoloji uzmanlık öğrencilerinin temel radyoloji eğitimi almaları amaçlanmaktadır. Eğitim programı çerçevesinde Kurs-1 ve Kurs-2 başlığı ile tüm radyoloji alanlarını kapsayan kurslar düzenlenecektir. Kurs-1 ve Kurs-2 beşer gün olmak üzere, toplamda on gün olarak planlanmıştır.

Kurslarımız Antalya Club Otel Sera’da gerçekleşecektir. Uzmanlık öğrencilerinin kurs kaydı ve otel konaklamaları Türk Radyoloji Derneği tarafından karşılanacaktır. Yol masrafları kendilerine aittir. Kurslara ait program ekte, bilginize sunulmuştur.

Kurslara katılmak isteyen uzmanlık öğrencilerinin, çalıştıkları kurumların Radyoloji Bölüm Başkanı/Eğitim Sorumlusu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Katılımcıların isimlerinin 11 Ocak 2016 tarihine kadar derneğe iletilmesi gerekmektedir.

 

Bu eğitim programı birinci yılını tamamlayan, aidat borcu olmayan TRD üyesi uzmanlık öğrencileri için düzenlenmiştir. Aidat borcu olan ve dernek üyesi olmayanların kaydı alınmayacaktır.

 

KIŞ OKULU TARİHLERİ: 15-24 ŞUBAT 2016

KURS 1: 5 GÜN

14 Şubat (otele giriş)

15 Şubat (derslerin başlaması)

19 Şubat (derslerin bitimi/otelden çıkış)

 

KURS 2: 5 GÜN

19 Şubat (otele giriş)

20 Şubat (derslerin başlaması)

24 Şubat (derslerin bitimi/otelden çıkış)

 

NOT: Otel konaklamaları double oda olarak organize edilecek ve refakatçi kabul edilmeyecektir.

 

Saygılarımızla,

Türk Radyoloji Derneği Yönetim Kurulu

 

İlgili duyuruya erişmek için tıklayın